Hoe maak je een automatisch antwoord email aan in DirectAdmin

Eerst inloggen:
U heeft een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen en door /config achter de domeinnaam te zetten kunt u op deze pagina komen. (www.uwwebsitenaam.nl/config)
Letop: wanneer de websitenaam net aangevraagd is kan het zijn dat de website nog niet 'online' is.
Betreft dit een .NL naam kan het maximaal 2 uur duren.

Kies voor Auto responders

Kies voor Create new autoresponder

In dit voorbeeld word een mail naar info@uwebsitenaam.nl automatisch beantwoord met de ingevulde tekst.
Bij de cc vult u het emailadres in waar de mail naar toe moet worden gestuurd.
Wel vinken als u de cc wilt gebruiken.
Na het invullen besluiten met de button create.