Email kunnen doorsturen (DirectAdmin)

Eerst inloggen:
U heeft een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen en door /config achter de domeinnaam te zetten kunt u op deze pagina komen. (www.uwwebsitenaam.nl/config)
Letop: wanneer de websitenaam net aangevraagd is kan het zijn dat de website nog niet 'online' is.
Betreft dit een .NL naam kan het maximaal 2 uur duren.

De bedoeling hiervan is dat je een email adres kunt door linken naar een ander e-mailadres.

Klik op de 'Create new E-mail forwarder' link

Vervolgens vult u de velden in zoals hiernaast.
'forwarder name' is uw emailadres
'Destination Email' is het emailadres waar de mail naar toe moet worden gestuurd