Een nieuw email adres aanmaken in DirectAdmin

Eerst inloggen:
U heeft een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen en door /config achter de domeinnaam te zetten kunt u op deze pagina komen. (www.uwwebsitenaam.nl/config)
Letop: wanneer de websitenaam net aangevraagd is kan het zijn dat de website nog niet 'online' is.

Betreft dit een .NL naam kan het maximaal 2 uur duren.

Na het inloggen bij DirectAdmin gaat u naar email management,
en kiest dan voor E-Mail accounts
Het kan zijn dat u meerdere domeinnamen in uw pakket heeft staan en dat u dus eerst nog moet kiezen voor de juiste websitenaam.

Hier vind u een lijst van actuele email adressen, u kiest nu voor create mail account

Bij username vult u bijvoorbeeld 'info' in
Gevolgd door 2 maal het wachtwoord naar keuze of via de knop Random opdat de computer een willekeurig wachtwoord voor u bedenkt.
De quota hoeft u niet in te vullen behalve wanneer u het gebruik van dit emailadres wilt beperken.

En tot slot, click op Create