De statistieken van uw website in zien. (DirectAdmin)

Eerst inloggen:
U heeft een gebruikersnaam en wachtwoord van ons per mail ontvangen en
door dan  :2222 of  /config achter de domeinnaam te zetten kunt u op deze pagina komen. (www.uwwebsitenaam.nl/config)

Letop: wanneer de websitenaam net aangevraagd is kan het zijn dat de website nog niet 'online' is.

Betreft het een .NL domeinnaam die net aangevraagd is kan het wel maximaal 2 uur duren voordat de link werkt.
Een andere manier is om in mijn.hostingu2.nl te kijken bij het hostingpakket wat het IP nummer is zodat je dmv het ip nummer kan inloggen ( eg 1111.0.0.1:2222 )

Bij de kolom 'Your moet je kiezen voor 'Site Summary'

Wanneer je meerdere websitenamen in één pakket hebt staan kun je hier een keuze maken, in dit geval staat er maar één.

Een aantal voorbeelden wat je zoal kunt zien.

. Uur/Dag/Maand/Jaar verbruik
. Hits
. Visit's
. Welke pagina's of afbeeldingen waren aangeroepen
. Top 10