Trefwoorden
ZOEK

Mijn eigen gegevens kunnen bekijken en wijzigen. (mijn.hostingu2.nl)

Eerst inloggen:

U heeft een gebruikersnaam en wachtwoord per mail ontvangen, en u kunt inloggen op mijn.hostingu2.nl
Heeft u nog geen inloggegevens stuur ons dan een mail of gebruik de [forget password] functie op de site

Letop: wanneer de websitenaam net aangevraagd is kan het zijn dat de website nog niet 'online' is.
 Betreft dit een .NL naam kan het maximaal 2 uur duren.
 Stuur ons een mail als u deze inloggegevens niet heeft ontvangen.

Kies in het linker menu Mijn profiel

Door op de (+) te klikken kunt u 1 of meerdere adressen toevoegen.
In ons voorbeeld hebben we een straat gezet al publiek zichtbaar, en een postbus als factuuradres.

Wanneer de vinken bij een regel weg zijn kunt u de regel pas weggooien.
Wanneer u bij ons al zakelijke klant bekend bent kunt u bij 'relatie gegevens' uw btw nummer invoeren.

Dit zijn een aantal voorbeelden wat u er zoal kunt inzetten, natuurlijk is 1 nummer verplicht.
Ook hier kun je weer kiezen welk nummer er publiek is.
En met de [+] kunt u nog een telefoon nummer.

Ook hier kunt u weer 1 of meerdere email adressen invoeren.
Tevens kun je bij 'gebruikers naam' je gebruikersnaam, wachtwoord of taal van het portal veranderen.
Sinds 2009 zijn wij verplicht bij te houden of u wel of geen mail van ons wenst te ontvangen, Wij hebben dit verdeeld in 2 item's

Mailing:
Nieuws en eventueel reklame(beperkt)
Onderhoud: Algemene info over onderhoud en storingen
U kunt ze uit of aan zetten door op de groene vink te klikken.

Onderin dit formulier hebben we snel buttons geplaatst om bij uw domeinen, hosting pakketten, dsl of facturen te kunnen komen.

Extra: Is er een automatische incasso en/of een kvk uittreksel beschikbaar in ons systeem zal het in het 'mijn profiel' scherm zichtbaar zijn.