Email instellen in Apple Mail (Mail Platform)

Vul de volgende gegevens in:

Volledige naam: Uw volledige naam (bijvoorbeeld Piet Jansen)
E-mailadres: Uw emailadres (bijvoorbeeld emailadres@domein.nl)
Wachtwoord: Uw wachtwoord

Vervolgens Ga door

Vul de volgende gegevens in:

Type account: IMAP
Beschrijving: Uw emailadres (bijvoorbeeld emailadres@domein.nl)
Server inkomende post: imap.mailplatform.eu
Gebruikersnaam: Uw emailadres (bijvoorbeeld emailadres@domein.nl)
Wachtwoord: Uw wachtwoord

Vervolgens Ga door

Vul de volgende gegevens in:

Beschrijving: Uw emailadres (bijvoorbeeld emailadres@domein.nl)
Server uitgaande post: smtp.mailplatform.eu

Gebruikersnaam: Uw emailadres (bijvoorbeeld emailadres@domein.nl)
Wachtwoord: Uw wachtwoord

Controleer verder dat de beide vinkjes 'Gebruik alleen deze server' en 'Gebruik identitietscontrole' zijn aangevinkt.

Vervolgens Ga door

Controleer dat het vinkje 'Gebruik account online' is aangevinkt en klik op Maak aan.

Vervolgens Maak aan